- 19 november 2020
- Door Wouter Verheecke
- | Bron: Foodprocess
Flanders' FOOD blikt terug op 15 jaar innovatie

Flanders’ FOOD, de speerpuntcluster van de Vlaamse voedingsindustrie, vierde eind oktober haar 15-jarig bestaan. Gezien de geldende coronamaatregelen kon er geen groot feest plaatsvinden en werd er overgeschakeld op een online event.
De geanimeerde terugblik en de videoboodschappen van onder meer Flanders' FOOD-voorzitter Jan Vander Stichele en minister Hilde Crevits waren live te volgen via YouTube. Zij zoomden in op het belang van innovatie als groeimotor van de voedingsindustrie en op de rol van Flanders’ FOOD voor Vlaamse voedingsbedrijven.
Algemeen directeur Inge Arents wierp ook alvast een blik op de toekomst van de speerpuntcluster: “Om de komende jaren nog beter te kunnen inzetten op zowel toegepast onderzoek als op de ondersteuning van de vele kmo-voedingsbedrijven in Vlaanderen, gaan we verder investeren in pilootinfrastructuur.”
U kan de uitzending hieronder herbekijken: