Flanders' FOOD blikt terug op 15 jaar innovatie

Gezien de geldende coronamaatregelen kon er geen groot feest plaatsvinden en werd er overschakeld op een online event
Gezien de geldende coronamaatregelen kon er geen groot feest plaatsvinden en werd er overgeschakeld op een online event.

Flanders’ FOOD, de speerpuntcluster van de Vlaamse voedingsindustrie, vierde eind oktober haar 15-jarig bestaan. Gezien de geldende coronamaatregelen kon er geen groot feest plaatsvinden en werd er overgeschakeld op een online event.

De geanimeerde terugblik en de videoboodschappen van onder meer Flanders' FOOD-voorzitter Jan Vander Stichele en minister Hilde Crevits waren live te volgen via YouTube. Zij zoomden in op het belang van innovatie als groeimotor van de voedingsindustrie en op de rol van Flanders’ FOOD voor Vlaamse voedingsbedrijven.

Algemeen directeur Inge Arents wierp ook alvast een blik op de toekomst van de speerpuntcluster: “Om de komende jaren nog beter te kunnen inzetten op zowel toegepast onderzoek als op de ondersteuning van de vele kmo-voedingsbedrijven in Vlaanderen, gaan we verder investeren in pilootinfrastructuur.”

U kan de uitzending hieronder herbekijken:

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Professional Media Group 

Professional Media Group maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.