ELK PRODUCT HEEFT EEN VERHAAL

DOOR TER GROENE POORTE - carcasse / hendrik dierendonck - puratos - brasvar

Ter groene poorte

DOWNLOAD PRESENTATIE

Weten van waar een product komt en hoe het wordt verwerkt, maakt dat leerlingen in de voeding het verhaal achter producten kennen. Ter Groene Poorte draagt duurzaamheid hoog in het vaandel en werkt daarom sterk samen met de sector. Timon Michiels (Carcasse - Hendrik Dierendonck) brengt samen met Carl De Laey (Technisch Adviseur Hotelschool TGP) het verhaal achter bewustwording rond beter vlees. Eddy Van Belle (Puratos) en Peter Teerlinck (chocolatier Ter Groene Poorte) vertellen over de cacaotrace in Mexico om lokale cacaoboeren te steunen. 

Bent u nauw betrokken bij het technisch onderwijs of heeft uw bedrijf dringend nood aan goede technische profielen? Mis dan het symposium gewijd aan het belang van de samenwerking tussen Belgische bedrijven en het technisch onderwijs niet. Het symposium biedt een platform om te discussiëren over de voordelen en mogelijkheden van nauwe samenwerking tussen beide sectoren, met als doel het versterken van het technisch onderwijs in België.

Deelnameprijs:
• bedrijven/federaties: 120 euro i.p.v. 145 euro/persoon (excl. btw) = 25 euro vroegboekkorting per persoon (excl. btw)
• scholen: 75 euro i.p.v. 145 euro/pp (excl. btw)

Deelname omvat:
- toegang tot het symposium
- incl. catering (ontbijt, koffiepauzes, lunch en receptie)

RESERVEER UW DEELNAME

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Professional Media Group 

Professional Media Group maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.