- 18 december 2023
- | Bron: PMG COMMUNICATION SOLUTIONS
ELK PRODUCT HEEFT EEN VERHAAL
DOOR TER GROENE POORTE - carcasse / hendrik dierendonck - puratos - brasvar
Weten van waar een product komt en hoe het wordt verwerkt, maakt dat leerlingen in de voeding het verhaal achter producten kennen. Ter Groene Poorte draagt duurzaamheid hoog in het vaandel en werkt daarom sterk samen met de sector. Timon Michiels (Carcasse - Hendrik Dierendonck) brengt samen met Carl De Laey (Technisch Adviseur Hotelschool TGP) het verhaal achter bewustwording rond beter vlees. Eddy Van Belle (Puratos) en Peter Teerlinck (chocolatier Ter Groene Poorte) vertellen over de cacaotrace in Mexico om lokale cacaoboeren te steunen.
Deelnameprijs:
• bedrijven/federaties: 120 euro i.p.v. 145 euro/persoon (excl. btw) = 25 euro vroegboekkorting per persoon (excl. btw)
• scholen: 75 euro i.p.v. 145 euro/pp (excl. btw)
Deelname omvat:
- toegang tot het symposium
- incl. catering (ontbijt, koffiepauzes, lunch en receptie)
RESERVEER UW DEELNAME