- 25 april 2024
- | Bron: Foodprocess
FOOD PROCESS SEMINAR
TERUGBLIK
‘Hoe maakt u uw voedingsbedrijf futureproof?’ Dat was de centrale vraag tijdens het allereerste Food Process seminar, dat plaatsvond in het Bierkasteel in Izegem. Tijdens een brouwerijbezoek, lezingen en een debat konden de bezoekers volop kennis en inspiratie opdoen. Netwerken kon dan weer tussen de partnerstands.
Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck staat bekend als de modernste brouwerij van Europa, en vormde daarmee het ideale kader voor dit unieke kennis- en netwerkevent. De namiddag startte met een rondleiding doorheen de fors geautomatiseerde productiehal, waar onder meer Kasteelbier en Filou worden gebrouwen en verpakt.
Daarna gaven een vijftal experts hun visie op de voedingsfabriek van de toekomst. Zij hadden het in hun lezingen over thema’s als duurzaamheid, voedselveiligheid en technologie. Maar ook de nieuwe skills en de rol van de mens in de nieuwe arbeidsorganisaties kwamen aan bod in de lezingen.
Na dit lezingengedeelte volgde er nog een debat met de managers van Dekeyzer-Ossaer en Vandemoortele Izegem, die eerder werden bekroond als ‘Factories of the Future’. Zij deelden daarbij hun eigen ervaringen en inzichten met de vele toehoorders uit andere voedingsbedrijven.
Napraten kon natuurlijk tijdens de afsluitende receptie, waarop er nog volop genetwerkt kon worden met andere bezoekers, of met de partners van dit seminar. We bedanken hen graag voor deze succesvolle samenwerking!
CONTACT
Wenst u mee te werken aan de redactionele invulling van het evenement, of uw eigen product de nodige visibiliteit te geven tijdens dit evenement? Contacteer ons!
EVENEMENT & PROGRAMMA
Contacteer Alexis Daveloose
Tel.: +32 (0)50/24.04.04
Mail: adl@pmg.be
PARTNERSHIPS
Contacteer Carl Vandaele
Tel.: +32 (0)50/24.04.04
Mail: cvd@pmg.be
Contacteer Mikael Vermast
Tel.: +32 (0)50/24.04.04
Mail: mik@pmg.be