BELGIUM CHOCOLATE AWARDS 2025

HOE DEELNEMEN

2

Heeft u een unieke chocoladecreatie, holgoedconcept, white label chocoladeproduct of relatiegeschenk gecreëerd die u wilt voorstellen aan Chocolaterie en aan onze jury? Aarzel dan niet en stel deze aan ons voor

SCHRIJF U IN VOOR DE BELGIUM CHOCOLATE AWARDS

U kunt zich inschrijven in een van de volgende categorieën:

- BESTE PRALINE | professionelen
- BESTE PRALINE | scholen-opleidingen
- BESTE BEAN-TO-BAR CHOCOLADEREEP  | professionelen
- BESTE CHOCOLADE RELATIEGESCHENK | professionelen
- BESTE HOLGOED SIERSTUK | professionelen
- BESTE WHITE LABEL CHOCOLADEPRODUCT | professionelen

Scholen/opleidingen: per klas kan er slechts één inzending deelnemen
Professionelen: actief als werknemer in bakkerij, chocolaterie of patisserie of zaakvoerder, leerkrachten bakkerij

Lees hier ook het reglement.

Deelnemen gebeurt in TWEE stappen

1 INSCHRIJVEN                                                                                                                                                                     

Schrijf u in voor de wedstrijd via het online inschrijvingsformulier. U ontvangt na inschrijving een link naar het dossier dat u meteen of later kunt invullen.
Deadline inschrijven: 01/05/2025
Deadline afwerken dossier: 15/05/2025

SCHRIJF U IN VOOR DE VAKWEDSTRIJD

2 UW CREATIE LEVEREN*                                                                                                                                                    

Voor deelname in de categorie 'beste praline' vragen wij 24 wedstrijdpralines. Voor deelname in de categorie 'beste bean-to-bar chocoladereep' vragen wij 300 gram (verdeeld in repen van 40 tot 80 gram) chocolade ter beoordeling. 
Datum: 30/09/2025

Voor deelname in de categorie 'Holgoed chocolade', 'Chocolade relatiegeschenken' en 'White label chocolade' vragen wij 1 exemplaar van het betreffende product ter jurering. 
Datum: 15/05/2025

Alsook vragen wij om 1 exemplaar van het desbetreffende product mee te brengen naar de uitreiking van de Belgium Chocolate Awards. 
Datum: 30/09/2025

INSTRUCTIEVIDEO 

DEELNAMEBIJDRAGE 

DEELNAME WEDSTRIJD
- deelname met één creatie/concept aan de vakwedstrijd
- online voorstelling van uw creatie/concept 

Deelnamebijdrage professionelen/leerkrachten:
- 95 euro per creatie/concept
- 0 euro per extra creatie/concept
Deelnamebijdrage  studenten:
- 50 euro 

De facturering vindt plaats na bevestiging van uw dossier.

 Heeft u een unieke chocoladecreatie, holgoedconcept of relatiegeschenk gecreëerd die u wilt voorstellen aan Chocolaterie en aan onze jury? Aarzel dan niet en stel deze aan ons voor:

SCHRIJF U IN VOOR DE BELGIUM CHOCOLATE AWARDS

In samenwerking met
 

CONTACT

Voor meer informatie over de vakwedstrijd,2
contacteer Louise Vanthuyne
via lvt@pmg.be
of op het nummer 050/24.04.04

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Professional Media Group 

Professional Media Group maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.