- 30 oktober 2024
- | Bron: Chocolaterie
BELGIUM CHOCOLATE AWARDS 2025
HOE DEELNEMEN
Heeft u een unieke chocoladecreatie, holgoedconcept, white label chocoladeproduct of relatiegeschenk gecreëerd die u wilt voorstellen aan Chocolaterie en aan onze jury? Aarzel dan niet en stel deze aan ons voor
U kunt zich inschrijven in een van de volgende categorieën:
- BESTE PRALINE | professionelen
- BESTE PRALINE | scholen-opleidingen
- BESTE BEAN-TO-BAR CHOCOLADEREEP | professionelen
- BESTE CHOCOLADE RELATIEGESCHENK | professionelen
- BESTE HOLGOED SIERSTUK | professionelen
- BESTE WHITE LABEL CHOCOLADEPRODUCT | professionelen
Scholen/opleidingen: per klas kan er slechts één inzending deelnemen
Professionelen: actief als werknemer in bakkerij, chocolaterie of patisserie of zaakvoerder, leerkrachten bakkerij
Lees hier ook het reglement.
Deelnemen gebeurt in TWEE stappen
1 INSCHRIJVEN
Schrijf u in voor de wedstrijd via het online inschrijvingsformulier. U ontvangt na inschrijving een link naar het dossier dat u meteen of later kunt invullen.
Deadline inschrijven: 01/05/2025
Deadline afwerken dossier: 15/05/2025
SCHRIJF U IN VOOR DE VAKWEDSTRIJD
2 UW CREATIE LEVEREN*
Voor deelname in de categorie 'beste praline' vragen wij 24 wedstrijdpralines. Voor deelname in de categorie 'beste bean-to-bar chocoladereep' vragen wij 300 gram (verdeeld in repen van 40 tot 80 gram) chocolade ter beoordeling.
Datum: 30/09/2025
Voor deelname in de categorie 'Holgoed chocolade', 'Chocolade relatiegeschenken' en 'White label chocolade' vragen wij 1 exemplaar van het betreffende product ter jurering.
Datum: 15/05/2025
Alsook vragen wij om 1 exemplaar van het desbetreffende product mee te brengen naar de uitreiking van de Belgium Chocolate Awards.
Datum: 30/09/2025
INSTRUCTIEVIDEO
DEELNAMEBIJDRAGE
DEELNAME WEDSTRIJD
- deelname met één creatie/concept aan de vakwedstrijd
- online voorstelling van uw creatie/concept
Deelnamebijdrage professionelen/leerkrachten:
- 95 euro per creatie/concept
- 0 euro per extra creatie/concept
Deelnamebijdrage studenten:
- 50 euro
De facturering vindt plaats na bevestiging van uw dossier.
Heeft u een unieke chocoladecreatie, holgoedconcept of relatiegeschenk gecreëerd die u wilt voorstellen aan Chocolaterie en aan onze jury? Aarzel dan niet en stel deze aan ons voor:
CONTACT
Voor meer informatie over de vakwedstrijd,
contacteer Louise Vanthuyne
via lvt@pmg.be
of op het nummer 050/24.04.04