- 06 april 2021
- | Bron: Foodservices
Nieuw bij DELINO: Black Pepper saus
Een saus met pit! Dat is het minste wat je kan zeggen van de nieuwe DELINO Black Pepper saus. Deze saus op basis van olie, eigeel en zwarte peper verrijkt het DELINO-aanbod aan koude sausen in 1 l tubes. De DELINO Black Pepper saus geeft de perfecte finishing touch aan je steaks en hamburgers en smaakt overheerlijk met een stukje gegrilde kip. Omdat smaak belangrijk is!
Receptidee:
KIPPENHAMBURGER MET CHAMPIGNONSTOOF EN BLACK PEPPER SAUS
Ingrediënten
- 4 meergranen buns
- 4 dl Black Pepper saus DELINO
- 4 kippenburgers van 160g elk
- 50 g boter
- 4 sneetjes cheddarkaas
- 1 tomaat in 8 sneetjes
Voor de champignonstoof:
- 1 sjalot
- 1 pimentpaprika, ontpit en fijngesneden
- 2 pijpajuin, fijngehakt
Instructies:
- Warm de oven voor op 180 °C.
- Smelt de boter in de pan en bak er de kippenburgers in aan. Laat verder garen in de oven.
- Stoof in dezelfde pan de ingrediënten voor de champignonstoof aan.
- Schik de cheddar op de burger en laat smelten.
- Stel de hamburger samen met de verschillende ingrediënten.