- 18 april 2017
- | Bron: Foodprocess
Workshop en demo traceerbaarheid
Op 4 mei in Roeselare

In samenwerking met QiSOFT organiseert Flanders' FOOD op donderdag 4 mei 2017 een workshop en demo over traceerbaarheid. Dit is zeer belangrijk en bovendien verplicht bij de productie van voedsel. Het realiseren van een foutloze traceerbaarheid is echter niet makkelijk indien er geen systeem voor ter beschikking is. In de workshop wordt daarom dieper ingegaan op hoe je traceerbaarheid in kaart kan brengen en de kwalitatieve eigenschappen van inkomende en uitgaande goederen kan registreren en analyseren. Vervolgens wordt duidelijk gemaakt hoe traceerbaarheid kan worden ingezet om zowel de productie als het productieproces te optimaliseren. Aan de hand van demo's worden al deze zaken ook praktisch verduidelijkt.
Programma:
– 15u30 – 16u00: Ontvangst met koffie
– 16u00 – 16u30: Introductie tot tracking & tracing (Lieselotte Geerts, Flanders' FOOD)
– 16u30 – 18u00: Workshop traceerbaarheid (Aad Eikelenboom, QiSOFT)
– 18u00 – 19u00: Demo software (Aad Eikelenboom, QiSOFT)
– 19u00 – 20u00: Receptie
De workshop vindt plaats in het Huis van de Voeding (Spanjestraat 141) in Roeselare. Ze is bedoeld voor agrovoedingsbedrijven met weinig tot geen ervaring met deze softwaretools. Er worden maximum 20 deelnemers toegelaten. De deelnameprijs bedraagt 200 euro (ex btw, tussenkomst IPV mogelijk). Voor inschrijvingen en meer info: http://www.flandersfood.com/event/traceerbaarheid-als-tool-om-je-productieproces-te-verbeteren.