laat u inspireren door de delino Sinaasappelsaus

Een kruidige, zoete saus met stukjes ajuin en kan gecombineerd worden met gevogelte, eend, wild en scampi… Verkrijgbaar in een emmertje van 3 kg en dit minstens tot het eindejaar, daarna tot einde stock. 

sinaas

Eendenbout in sinaasappelsaus

delinoingrediënten

  • 4 eendenbouten
  • 3 uien
  • gevogeltebouillon
  • 6 dl Sinaasappelsaus Delino
  • aardappelen
  • erwtjes
  • peper en zout
  • verse gehakte kruiden

Bereiding

  • Kruid de eendenbouten met peper en zout. Pel de uien en snijd ze in ringen. Verhit 1 el olie en 1 el boter in een pan en kleur de eendenbouten ca. 4 minuten aan beide kanten aan. Voeg de uienringen toe en bak ca. 2 minuten mee.
  • Blus het geheel af met gevogeltebouillon en laat de eendenbouten op een laag vuur ca. 1,5 uur rustig gaar stoven.
  • Voeg 15 min voor het einde de DELINO sinaasappelsaus toe.
  • Schil de aardappelen en snijd ze in dobbelsteentjes. Kook de aardappelblokjes in ca. 10 minuten met een snuifje zout. Giet de aardappelen af en laat ze uitlekken. Bak de aardappelblokjes goudbruin in een klontje boter, voeg verse tijm toe en breng op smaak met peper en zout.
  • Kook de erwtjes gaar en stoof ondertussen uiblokjes tot ze glazig zijn.
  • Voeg de erwtjes toe met verse gehakte kruiden en roer nog even op een laag vuur.
DELINO
'T WALLETJE 51
8300 KNOKKE
+3250603872
info@delino.be
www.delino.be

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Professional Media Group 

Professional Media Group maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.